Wat is jouw favoriete manier van vakantie vieren?

Niemand kan zonder vakantie. Het is niet voor niets dat iedereen altijd weer enorm uitkijkt naar de zomervakantie, omdat er dan weer een mooie reis gemaakt kan worden. Toch zijn er verschillende manieren van vakantie vieren. Iedereen viert vakantie op zijn of haar eigen favoriete manier. Waar de één van houdt van rust is de ander juist op zoek naar een actieve vakantie. Zo veel mensen, zo veel wensen. Wij zetten de leukste manieren van vakantie vieren voor je op een rij.

Kamperen

Veel mensen hebben wel eens vakantie gevierd op deze manier. Op een gezellige camping ergens in bijvoorbeeld Spanje of Frankrijk, heerlijk verblijven in je bungalow, caravan of tent. Kamperen is voor velen iets gezelligs. Het knusse gevoel van samen op een leuke plek zijn, waarmee je een heerlijk vakantiegevoel krijgt. Campings komen in vele soorten en maten. Van kleine, afgelegen campings tot aan grote, luxe campings waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Europa staat bomvol met leuke campings waar jij je vakantie kunt doorbrengen

Fly drive

Een vakantie vieren volgens het Fly drive principe is enorm in opkomst. Met Fly drive boek je vooraf je vluchten en je huurauto, en ga je vervolgens in een leuke regio de mooiste plekken ontdekken. Soms is het ook al mogelijk om de hotelovernachtingen er al bij te boeken. Op deze manier deel je heel je vakantie zelf in en bepaal je zelf hoe lang je op welke plek blijft. Een Fly drive reis naar Ierland, Spanje of Frankrijk geeft je de mogelijkheden om mooie plekken helemaal op je eigen manier te ontdekken.

All-inclusive

Een andere populaire manier van vakantie vieren is volgens het all-inclusive concept. Hierbij betaal je vooraf één bedrag, waarbij zowel de overnachtingen als het eten en drinken inclusief is. Zo kom je tijdens je vakantie niet ineens voor onverwachte kosten te staan, omdat je hier niet meer voor hoeft te betalen. Onder andere in Turkije en Kaapverdië vind je veel resorts waar je kunt verblijven op basis van all-inclusive.