Vakantiebestemming van dit moment

Na 2 jaar thuis blijven in vakanties of toch maar vakanties in eigen land, is het eindelijk weer mogelijk om op een fijne manier naar het buitenland te gaan. Corona is natuurlijk nog niet helemaal de wereld uit, maar nu is het weer wat aangenamer en wat veiliger om er in de zomervakantie weer op uit te gaan en de kans te pakken om naar het buitenland te vertrekken voor een of meerdere weken te genieten van het mooie weer en een andere cultuur. Je kunt uit ontzettend veel plekken kiezen om op vakantie te gaan, maar wanneer je in de top 20 kijkt, zie je toch dat er een aantal plekken zijn die helemaal de trend vormen en die waarschijnlijk een drukke zomer tegemoet zien.

Mykonos is een goed idee

Griekenland is een land dat steeds vaker bezocht wordt en dat ook steeds meer liefhebbers lijkt te krijgen, zo is het een goed idee om voor een Vakantie Mykonos te gaan. Mykonos is een klein Grieks eiland dat bij veel mensen ook wel bekend staat als een heus feesteiland. Dus wanneer jij van plan bent om in de zomervakantie lekker te gaan feesten, is dat voor jou de ideale plek. Hou jij iets minder van feesten, dan is Mykonos ook een goed idee, Mykonos heeft namelijk veel hele mooie stranden, steden met een mooie historische achtergrond en zijn er meerdere bezienswaardigheden die jij echt gezien moet hebben.

Op vakantie naar Aruba

In de huidige top van vakantiebestemmingen mag Aruba zeker niet ontbreken. Aruba is een eiland in het caribische gebied met lange mooie witte zandstranden en hele aangename tropische temperaturen waar je lekker van je rust kunt genieten. De stranden van Aruba heb je waarschijnlijk in je hoofd wanneer jij aan een perfecte vakantie denkt. Hou jij iets minder van genieten op het strand, maar ga je er liever op uit? Dan is Aruba ook een leuke bestemming, je kunt er namelijk perfect snorkelen, winkelen in Oranjestad of om de bekende bezienswaardigheden te bezoeken.