Reizen door Argeninië

Bij Argentinie denk je al gauw aan tango dansen, de gigantische Iguacu watervallen en natuurlijk Buenos Aires. Natuurlijk is er nog veel meer te zien tijdens je verblijf aan het Zuid-Amerikaanse land. We zetten in dit artikel met alle liefde een paar van de Argentijnse hoogtepunten voor je op een rijtje.

Buenos Aires

Een bezoek aan Buenos Aires kan natuurlijk niet ontbreken wanneer je op reis bent in Argentinie. Ga heerlijk genieten van de passievolle dans de tango, bezoek het bijzondere graf van Evita, bezoek een voetbalwedstrijd en geniet ‘s avonds van het nachtleven.

Argentijnse wijnen

Breng een bezoek tijdens je rondreis aan Salta of Mendoza om overheerlijke volle en zware Argentijnse te proeven bij een van de wijnproeverijen.

Het einde van de wereld 

Helemaal in het zuiden van Argentinie vind je Patagonie. Hier vind je het meest zuidelijke stadje van de wereld, Ushuaia. Je kunt vanaf hier ook bijzondere tours boeken naar Antarctica. Ze noemen dit niet voor niets, het einde van de wereld.

Iguacu watervallen

De Iguacu watervallen zijn echt een van de hoogtepunten van Argentinie. Deze watervallen kun je zowel vanaf Brazilie als Argentinie bezoeken en mag je echt niet overslaan tijdens je rondreis door Argentinie. Online lees je veel Kras Reizen ervaringen van reizigers bij Kras Reizen.

Argentijns eten 

Naast de overheerlijke Argentijnse wijnen raden we je ook aan te genieten van het heerlijke eten wat het land te bieden heeft. In Argentinie eet je natuurlijk de lekkerste Argentijnse steaks en geniet je van de zoete Dulce de Leche

Visum 

Je hebt als Nederlander geen visum nodig om naar Argentinie af te reizen. Je bent wel verplicht een paspoort te hebben die langer dan zes maanden geldig is. Je krijg daarnaast bij je aankomst een stempel in je paspoort en een toeristenkaart, hiervan is het belangrijk dat je hem bewaart om je de kaart aan het einde van je reis weer moet inleveren. De kaart is negentig dagen geldig.