Leer Kroatisch voor op vakantie

Kroatië is een erg populair vakantieland. Voormalig Joegoslavië was dat altijd al alleen is dat ten tijde en de vele jaren na de Balkanoorlog logischerwijs afgenomen. Inmiddels is het weer erg in trek bij veel toeristen en zo ook bij Nederlanders.

kroatie

Hoewel Kroatië erg druk bezocht wordt in de zomer heeft het nooit zijn authenticiteit verloren zoals veel delen van de Spaanse en Turkse kust dat wel hebben verloren. Kroatië is authentiek Kroatisch. Daarnaast is het een erg veelzijdig vakantieland.

De mooiste eilanden en stranden van Europa.

Niet alleen de prachtige kust dat verdeeld is in de gebieden, Istrië, Dalmatië en Kvarner. Is iets dat je gezien moet hebben. Ook het binnenland van Kroatië is werkelijk prachtig.

In Kroatië kun je heel veel stranden en eilanden vinden. De mooiste baaitje, haventjes en stranden ter wereld liggen in dit mooie Zuid Europese land. Het is een land dat werkelijk voor iedereen geschikt is om op vakantie te gaan. Of je nu als stel wilt genieten van een welverdiende zomervakantie of als familie en gezin, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Campings & Vakantiehuizen.

Je vindt in Kroatië tal van Campings, Hotels en appartementen, stacaravans die je kunt huren. Naast deze bekendere accommodatietypes kun je in Kroatië ongelofelijk veel vakantiehuizen vinden. Deze worden voornamelijk door gezinnen verhuurd en verdienen op deze manier in de 3 maanden durende zomer hun hele jaar inkomen bij elkaar met het verhuren van hun vakantie woning in een badplaats.

Kroatisch leren.

Hoewel de meeste mensen in Kroatië wel wat Engels spreken is het raadzaam om enkele woorden Kroatisch te leren met een cursus Kroatisch. Dit omdat lang niet iedereen goed Engels spreekt en ze het daarnaast erg leuk vinden wanneer je als toerist over een woordje Kroatisch beschikt.

Daarnaast is het leren van een nieuwe taal een van de beste manieren om ongedwongen iets over de cultuur, geschiedenis en tradities van een land te leren.

Natuurlijk hoef je niet meteen een taalcursus Kroatisch voor gevorderden te volgen, maar kun je ook met een beginners of snelcursus Kroatisch leren beginnen.

Dit kun je het beste doen via een van de thuisstudie aanbieders zoals LOI, NHA of NTI. Op de thuisstudie website Studie24 kun je een compleet overzicht van alle Kroatische taalcursussen vinden met de bijbehorende informatie zoals prijzen en leer duur. Kijk hier voor een cursus en ga Kroatisch leren.

jachtverhuur kroatië