Kies jij voor een vakantiehuis in Griekenland?

Griekenland is een land dat onder vakantiegangers over de hele wereld enorm populair is. Wij denken daar net zo over! Het land kent meer dan honderd heerlijke eilanden waar je prima vakantie kunt vieren. Kleine, authentieke eilanden, tot grote eilanden waar van alles te beleven is. Op veel van deze eilanden kun je ook een vakantiehuis huren of kopen. Even heerlijk ontspannen op je eigen plekje op een heerlijk eiland. Wij zetten een aantal leuke eilanden voor je op een rij, waar jij kunt kiezen voor een vakantiehuis.

Kreta

Kreta is een eiland in het zuiden van Griekenland, en is ook het grootste van alle Griekse eilanden. De hoofdstad van Kreta is Heraklion, een levendige en gezellige stad. Verdeeld over het eiland vind je veel verschillende badplaatsen. Zowel in het noorden als het zuiden van het eiland vind je een prachtige kustlijn, waaraan veel hotels en resorts te vinden zijn. In de buurt daarvan zijn ook veel vakantiehuizen te vinden, waar jij tijdens je vakantie kunt verblijven.

Rhodos

Het eiland Rhodos ligt wat meer naar het oosten, vlak voor de kust van Turkije. In het noorden van het eiland vind je de meest populaire stad van het eiland, Rhodos-Stad. Dit is een uitstekende plek voor jouw vakantiehuis. In de buurt van deze stad heb je een prachtig strand, een gezellig centrum en je bent vlakbij het mooie historische gedeelte van de stad. Een perfecte uitvalsbasis voor jouw verblijf op Rhodos dus. Rhodos is ook een veel bezocht eiland van mensen die bezig zijn met een rondreis door Griekenland.

Samos

Een wat minder bekend eiland, maar daarom niet minder mooi eiland. Het eiland Samos ligt wat noordelijker dan Rhodos, en wordt de laatste jaren steeds vaker bezocht door mensen die houden van een prachtig groen eiland, rust en de kans om er lekker op uit te gaan. Samos is een eiland met veel wandelroutes, prachtige groene parken en genoeg plekken om helemaal tot rust te komen. Je vindt er verschillende vakantiehuizen die je kunt huren tijdens jouw vakantie in Griekenland.