Groepsreis Noorwegen

Noorwegen heeft een prachtig uniek landschap waar je diverse actieve vakanties kan ondernemen. De natuur van het land is een prachtige bezienswaardigheid die je gezien moet hebben. Het gebied dat je bezoekt lijkt rechtstreeks uit een ansichtkaart te komen alleen dit keer is het werkelijkheid. Beloon jezelf na een jaar lang hard werken met je eigen groepsreis Noorwegen. Samen met een begeleider die het land op zijn duimpje kent ga je op pad voor een actieve vakantie.

Ontdek de Noorse fjorden.

Tijdens een groepsreis Noorwegen kom je natuurlijk langs de mooiste plekjes in het land. De begeleider weet precies waar jullie geweest moeten zijn. De route van de reis is voor een deel bepaalt. De reisleider zal telkens een aantal bezienswaardigheden aandragen die jullie kunnen bezoeken. Samen met de groep bepaal je welke plekjes je graag wil zien. Uiteraard is er ook ruimte voor vrijheid en kan je op een aantal dagen zelf bepalen wat je wil doen. De Noorse Fjorden staan uiteraard hoog op het lijstje tijdens een groepsreis Noorwegen. De fjorden zijn een plaatje zoals je ze eigenlijk alleen in reisgidsen ziet.

Actieve vakanties in Noorwegen.

Noorwegen is natuurlijk perfect voor een actieve vakantie. De prachtige natuur is heerlijk om te bedwingen met een wandeling of boottocht. Tijdens de groepsreis zijn er verschillende activiteiten bedacht die jullie samen gaan uitvoeren. Maak kennis met de groep en sluit nieuwe vriendschappen terwijl jullie samen de rivier af kanoën. Wij zorgen altijd voor gevarieerde groepen met zowel bestaande groepen als singles zodat deze goed met elkaar gemengd worden. Tijdens een actieve groepsreis is de kans groot dat je nieuwe vriendschappen sluit. Maak kennis met nieuwe vrienden tijdens een rondreis door Noorwegen.