Een leuke overnachting bij Hotel ten Cate in Emmen

Wilt u graag kennismaken met al het moois dat de provincie Drenthe te bieden heeft? Zou u dit bovendien bij voorkeur willen doen vanuit de gemeente Emmen? Dat is natuurlijk perfect mogelijk. Emmen beschikt op zich reeds over heel wat leuke en interessante bezienswaardigheden waardoor ze toeristisch erg aantrekkelijk is. Dit gezegd zijnde spreekt het voor zich dat u graag tijdens uw verblijf in Emmen gebruik zal willen kunnen maken van een leuk en uitnodigend hotel. Ook dat is geen enkel probleem. Hotel ten Cate is een verblijfadres met een prima reputatie die u precies datgene biedt waar u naar op zoek bent!

53 bijzondere en comfortabele kamers

In eerste instantie is het interessant om te weten dat Hotel ten Cate in Emmen over in totaal 53 verschillende kamers beschikt. Het spreekt voor zich dat elke kamer diens eigen, specifieke inrichting heeft. De standaardkamer is de eenvoudigste kamer van allemaal en biedt gasten een uitstekende prijs-kwaliteit overnachting aan. Zou u graag wat meer willen halen uit uw overnachting bij Hotel ten Cate? In dat geval zou u er ook nog voor kunnen kiezen om de kunstkamer te boeken. Voor zij die houden van extra luxe zijn er ook verschillende superior en executive kamers aanwezig. Ook een uitnodigende, luxueuze suite mag uiteraard niet ontbreken. De bijzondere stijl waar de verschillende kamers in Hotel ten Cate over beschikken zorgt er in ieder geval voor dat heel wat mensen zich hier meteen thuis zullen voelen!

Heerlijk genieten bij Hotel ten Cate

Het mag duidelijk zijn dat Hotel ten Cate graag alles in het werk wenst te stellen om het haar gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Alle gasten van het hotel kunnen dan ook gratis gebruikmaken van de aanwezige fitness. Dat is echter niet alles. Daarnaast is er in het hotel ook een prachtig wellnesscentrum terug te vinden met een sfeervol solarium en de mogelijkheid tot het ondergaan van verschillende massages. Uiteraard zijn deze extra faciliteiten in tegenstelling tot de fitness niet standaard in de overnachtingsprijs inbegrepen. Wel is het mogelijk om bij Hotel ten Cate een keuze te maken uit diverse, interessante arrangementen.

Ook een geschikte locatie voor vergaderingen

Het spreekt voor zich dat er elk jaar opnieuw ook heel wat zakenmensen verblijven in Emmen of omgeving. Ook voor deze doelgroep heeft Hotel ten Cate heel wat moois te bieden. In het hotel zijn dan ook verschillende vergaderzalen terug te vinden waar gebruik van kan worden gemaakt. De vier ruimtes zijn goed voor een totale capaciteit van 250 personen en zijn steeds voorzien van niet alleen airco, maar ook van een draadloze internetverbinding. Bovendien zijn ook een beamer, flipover evenals schrijfwaren altijd aanwezig. Wilt u graag niets aan het toeval overlaten voor wat uw vergadering betreft? Dan is het mogelijk ook de moeite waard om even de verschillende beschikbare vergaderarrangementen te ontdekken.

 Een restaurant met Frans georiënteerde ‘Dutch Cuisine’

Tot slot is het natuurlijk ook altijd interessant om te weten dat u bij Hotel ten Cate heerlijk kunt genieten van verschillende streekgerechten. Door de chefs van het restaurant wordt er steevast gebruik gemaakt van duurzame evenals eerlijke producten. De Frans georiënteerde ‘Dutch Cuisine’ is er werkelijk eentje om duimen en vingers van af te likken. Bovendien spreekt het voor zich dat er op de kaart van het restaurant ook heel wat smaakvolle tapbieren en heerlijke wijnen zijn terug te vinden. Alles is dus voor handen om u een onvergetelijke lunch of diner aan te bieden! Het restaurant van Hotel ten Cate is elke dag open van 12h00 tot 21h00.