Vakantiebestemming van dit moment

Na 2 jaar thuis blijven in vakanties of toch maar vakanties in eigen land, is het eindelijk weer mogelijk om op een fijne manier naar het buitenland te gaan. Corona is natuurlijk nog niet helemaal de wereld uit, maar nu is het weer wat aangenamer en wat veiliger om er in de zomervakantie weer op uit te gaan en de kans te pakken om naar het buitenland te vertrekken voor een of meerdere weken te genieten van het mooie weer en een andere cultuur. Je kunt uit ontzettend veel plekken kiezen om op vakantie te gaan, maar wanneer je in de top 20 kijkt, zie je toch dat er een aantal plekken zijn die helemaal de trend vormen en die waarschijnlijk een drukke zomer tegemoet zien.

Mykonos is een goed idee

Griekenland is een land dat steeds vaker bezocht wordt en dat ook steeds meer liefhebbers l...

Read More

Weersverwachting Noord-Amerika

Weersverwachting Noord-Amerika kan enorm uiteenlopen. Noord-Amerika is een gigantisch continent en heeft daardoor verschillende klimaten binnen één land. In het zuiden van de Verenigde Staten kan het bijvoorbeeld broeierig warm zijn. Tijdens onze zomer is er zelfs het risico op orkanen. Terwijl je in Californië weer bijna het hele jaar door een aangenaam klimaat tegenkomt. Voor je een reis gaat boeken is het slim om de weersverwachting te checken. Via klimaat-weer.nl kan je veel informatie lezen over de verschillende klimaten per gebied in Noord-Amerika. Je kan zo precies zien naar welk gebied je misschien even beter niet kan afreizen. Of wanneer je eigenlijk je vakantie naar Noord-Amerika het beste kan plannen. Dit hangt natuurlijk helemaal af van de weersverwachting Noord-Amerika...

Read More

Ga goed voorbereid op reis naar Bali

Steeds meer mensen kiezen voor een heerlijke vakantie op het prachtige eiland Bali. Bali is een eiland in Indonesië en biedt alle mogelijkheden op een fijne en veelzijdige vakantie. Het eiland heeft prachtige zandstranden, indrukwekkende bergtoppen waar je een fantastisch uitzicht hebt en hele leuke dorpen en steden die je kunt bezoeken. Kortom, een ideale bestemming voor mensen die aan de andere kant van de wereld willen genieten van al het moois dan deze regio te bieden heeft. Wij zetten een aantal dingen voor je op een rij, waar je rekening mee moet houden als je naar Bali gaat.

Regel je verblijf bij aankomst

Wie naar Bali gaat, kiest er vaak voor om niet heel de reis al vooraf te plannen...

Read More

Skigebied Megève – Een korte wintersport review!

Het zou dwaas zijn een skigebied te beoordelen op één enkele piste. Maar als er een afdaling iets zegt over het karakter van het op 1100 meter hoogte gelegen Megève, dan is het wel de Emile Allais, genoemd naar één van Frankrijks grootste skihelden. Een super elegante, tussen de bomen doorslingerende guirlande waarop skiën zowel een plezierige als een uitputtende belevenis is. Lees hieronder alles over dit skigebied in Frankrijk.

Niets troostelozer dan een wintersportdorp in de regen. Dus liepen de cafeetjes rondom het Place de l’ Eglise in Megève gisteren al ver voor vieren leeg. Maar vandaag is het feest. Vijftien centimeter verse sneeuw en een kinderkamerblauwe hemel. Daar had niemand op gerekend. Zelfs de meteorologen niet. Zou meer moeten gebeuren...

Read More

Kies jij voor een vakantiehuis in Griekenland?

Griekenland is een land dat onder vakantiegangers over de hele wereld enorm populair is. Wij denken daar net zo over! Het land kent meer dan honderd heerlijke eilanden waar je prima vakantie kunt vieren. Kleine, authentieke eilanden, tot grote eilanden waar van alles te beleven is. Op veel van deze eilanden kun je ook een vakantiehuis huren of kopen. Even heerlijk ontspannen op je eigen plekje op een heerlijk eiland. Wij zetten een aantal leuke eilanden voor je op een rij, waar jij kunt kiezen voor een vakantiehuis.

Kreta

Kreta is een eiland in het zuiden van Griekenland, en is ook het grootste van alle Griekse eilanden. De hoofdstad van Kreta is Heraklion, een levendige en gezellige stad. Verdeeld over het eiland vind je veel verschillende badplaatsen...

Read More

De leukste regio’s voor een korte vakantie

Een zomervakantie is iets waar veel mensen lang naar uitkijken. Heerlijk voor een aantal weken weg van alle stress in Nederland, en even helemaal tot rust komen. Voor wie na de zomervakantie niet elf maanden wil wachten totdat de volgende zomervakantie weer begint, is het goed om te kijken naar bestemmingen voor een korte vakantie. Soms kan een trip voor een paar dagen naar een fijne bestemming ook voelen als een wekenlange vakantie. Even snel bijkomen en weer opladen voor alles wat in Nederland speelt. Wij zetten een paar leuke bestemmingen voor een korte vakantie op een rij.

Costa Brava

In het noorden van Spanje is de regio Costa Brava te vinden. Een ideale locatie om er even een paar dagen tussenuit te gaan...

Read More

Wat is jouw favoriete manier van vakantie vieren?

Niemand kan zonder vakantie. Het is niet voor niets dat iedereen altijd weer enorm uitkijkt naar de zomervakantie, omdat er dan weer een mooie reis gemaakt kan worden. Toch zijn er verschillende manieren van vakantie vieren. Iedereen viert vakantie op zijn of haar eigen favoriete manier. Waar de één van houdt van rust is de ander juist op zoek naar een actieve vakantie. Zo veel mensen, zo veel wensen. Wij zetten de leukste manieren van vakantie vieren voor je op een rij.

Kamperen

Veel mensen hebben wel eens vakantie gevierd op deze manier. Op een gezellige camping ergens in bijvoorbeeld Spanje of Frankrijk, heerlijk verblijven in je bungalow, caravan of tent. Kamperen is voor velen iets gezelligs...

Read More

Een leuke overnachting bij Hotel ten Cate in Emmen

Wilt u graag kennismaken met al het moois dat de provincie Drenthe te bieden heeft? Zou u dit bovendien bij voorkeur willen doen vanuit de gemeente Emmen? Dat is natuurlijk perfect mogelijk. Emmen beschikt op zich reeds over heel wat leuke en interessante bezienswaardigheden waardoor ze toeristisch erg aantrekkelijk is. Dit gezegd zijnde spreekt het voor zich dat u graag tijdens uw verblijf in Emmen gebruik zal willen kunnen maken van een leuk en uitnodigend hotel. Ook dat is geen enkel probleem. Hotel ten Cate is een verblijfadres met een prima reputatie die u precies datgene biedt waar u naar op zoek bent!

53 bijzondere en comfortabele kamers

In eerste instantie is het interessant om te weten dat Hotel ten Cate in Emmen over in totaal 53 verschillende kamers beschikt...

Read More

Verre groepsreizen

Groepsreizen Verenigde Staten zijn de ideale manier om dit prachtige land samen met anderen te gaan ontdekken. Als je alleen bent betekent dit niet dat je echt alleen op reis hoeft te gaan. Onze single reizen zijn speciaal ingesteld op reizigers die alleen op reis gaan. Samen zorgen we ervoor dat iedereen een geweldige roadtrip tegemoet gaan. We maken onze roadtrip dwars door het land op zoek naar nieuwe plekjes die je niet standaard in de boekjes tegenkomt. Door echt een roadtrip door het land te maken ontdek je de leukste plekken van de Verenigde Staten. Groepsreizen Verenigde Staten zijn absoluut de moeite waard om te boeken. Weet jij al waar je volgende vakantie naar toe gaat? Wij weten het wel met ons aanbod in groepsreizen Verenigde Staten.

Verre groepsreizen met leeftijdsgenoten

Wil...

Read More

Zuid Afrika rondreis

Wil je graag de Big Five spotten of door de wijnlanden van Zuid-Afrika rijden? Tijdens een Zuid-Afrika rondreis kom je langs de mooiste plekjes van dit adembenemende land. Van wilde dieren tot Swaziland dit wonderlijke koninkrijk ligt voor je. Tijdens een Zuid Afrika rondreis krijg je een prachtige afwisseling van natuur, cultuur en grote steden. Verblijf bijvoorbeeld een paar dagen in Kaapstad voor je de natuur in trekt en een compleet nieuwe wereld ontdekt. Boek individuele reizen en ga zelf op ontdekkingsreis in Zuid-Afrika. Sluit je reis vervolgens af met een uitgebreide safari in Zuid-Afrika. Je gaat zo zelf ontdekken hoe uniek een rondreis is door het prachtige Zuid-Afrika. Tijdens een rondreis kom je langs alle hoogtepunten in het land.

Ontdek het sensationele Zuid-Afrika

Na een rec...

Read More