Reizen door Argeninië

Bij Argentinie denk je al gauw aan tango dansen, de gigantische Iguacu watervallen en natuurlijk Buenos Aires. Natuurlijk is er nog veel meer te zien tijdens je verblijf aan het Zuid-Amerikaanse land. We zetten in dit artikel met alle liefde een paar van de Argentijnse hoogtepunten voor je op een rijtje.

Buenos Aires

Een bezoek aan Buenos Aires kan natuurlijk niet ontbreken wanneer je op reis bent in Argentinie. Ga heerlijk genieten van de passievolle dans de tango, bezoek het bijzondere graf van Evita, bezoek een voetbalwedstrijd en geniet ‘s avonds van het nachtleven.

Argentijnse wijnen

Breng een bezoek tijdens je rondreis aan Salta of Mendoza om overheerlijke volle en zware Argentijnse te proeven bij een van de wijnproeverijen.

Het einde van de wereld 

Helemaal in het zuiden van ...

Read More

Leer Kroatisch voor op vakantie

Kroatië is een erg populair vakantieland. Voormalig Joegoslavië was dat altijd al alleen is dat ten tijde en de vele jaren na de Balkanoorlog logischerwijs afgenomen. Inmiddels is het weer erg in trek bij veel toeristen en zo ook bij Nederlanders.

kroatie

Hoewel Kroatië erg druk bezocht wordt in de zomer heeft het nooit zijn authenticiteit verloren zoals veel delen van de Spaanse en Turkse kust dat wel hebben verloren. Kroatië is authentiek Kroatisch. Daarnaast is het een erg veelzijdig vakantieland.

De mooiste eilanden en stranden van Europa.

Niet alleen de prachtige kust dat verdeeld is in de gebieden, Istrië, Dalmatië en Kvarner. Is iets dat je gezien moet hebben. Ook het binnenland van Kroatië is werkelijk prachtig.

In Kroatië kun je heel veel stranden en eilanden vinden...

Read More

Single reizen

Alleen op vakantie gaan klinkt niet echt bemoedigend. De meeste single reizigers vinden het de eerste keer lastig om de stap te wagen. Gelukkig zijn er speciale single reizen waarbij je helemaal niet alleen op reis gaat. Wij zorgen tijdens de single reizen dat je in een gezellige groep terecht komt. De helt van de groep bestaat standaard uit reizigers die alleen op pad zijn. Dit schept meteen een band want er zijn nog meer mensen in de groep die niemand kent. Je raakt zo veel sneller in gesprek met onbekenden en nog mooier is dat je makkelijker nieuwe contacten sluit. Onze georganiseerde single reizen zijn erop gemaakt om nieuwe vriendschappen te sluiten. Maak vooraf zelfs alvast kennis met andere reisgenoten via een speciaal forum waar je voor de vakantie al toegang tot krijgt...

Read More

Reizen voor pubers

Reizen voor pubers zijn speciaal samengesteld voor jongeren die graag alleen op vakantie willen. Ze hebben geen zin meer om met hun ouders mee op vakantie te gaan. Een speciale jongerenvakantie Spanje kan bijvoorbeeld een oplossing zijn. Bij deze vakantie mag je kind helemaal zelfstandig mee op reis. Uiteraard kan je als ouder erop vertrouwen dat er een uitstekende begeleiding bij is. De reisleiders zorgen ervoor dat de kinderen volledig begeleid worden. De reizen voor pubers zijn ook nog eens super actief. Elke dag is er een programma waaraan de pubers deelnemen. Je kan zelf kiezen wat voor een type vakantie je wil boeken. Een jongerenvakantie Spanje staat bijvoorbeeld vooral in het teken van zon, zee en strand...

Read More

Groepsreis Noorwegen

Noorwegen heeft een prachtig uniek landschap waar je diverse actieve vakanties kan ondernemen. De natuur van het land is een prachtige bezienswaardigheid die je gezien moet hebben. Het gebied dat je bezoekt lijkt rechtstreeks uit een ansichtkaart te komen alleen dit keer is het werkelijkheid. Beloon jezelf na een jaar lang hard werken met je eigen groepsreis Noorwegen. Samen met een begeleider die het land op zijn duimpje kent ga je op pad voor een actieve vakantie.

Ontdek de Noorse fjorden.

Tijdens een groepsreis Noorwegen kom je natuurlijk langs de mooiste plekjes in het land. De begeleider weet precies waar jullie geweest moeten zijn. De route van de reis is voor een deel bepaalt. De reisleider zal telkens een aantal bezienswaardigheden aandragen die jullie kunnen bezoeken...

Read More